Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Laatste seizoensuitgave D'ran Magazine onderweg

Laatste seizoensuitgave D'ran Magazine onderweg

De komende week zal een nieuwe editie van ons D'ran! Magazine bij onze leden worden bezorgd. D'ran! Magazine, nummer 4 biedt u als lezer deze keer het volgende:

Inhoud D'ran! Magazine nummer 4, juni 2013

In de nieuwste uitgave van D'ran! Magazine komt JORDY VAN DE KRACHT aan het woord. BARBARA BERENDS praat met de derde doelman over het AFGELOPEN SEIZOEN, CLUBLIEFDE en DROMEN SV Superboeren De Graafschap was aanwezig bij de kampioenswedstrijd om AFSCHEID te nemen van PURREL FRANKEL • Het VOORWOORD draagt deze keer de titel 2012-2013 EEN SEIZOEN VOL REURING 

DAAN VAN LEEUWEN neemt u mee terug in de tijd. Dit doet hij door terug te blikken naar oud-spelers onder de titel SAMBA OP DE VIJVERBERG De broers GERRIT en WILCO KORNEGOOR komen als SUPPORTERS AAN HET WOORD over de mooiste club  Ook maken we nader kennis met SANDER HOLLMAN. De sportverzorger vertelt over een WERKDAG en zijn AMBITIES

De COLUMN van VIDAL HORJUS zal niet ontbreken 
 WIM VAN DE LOUW laat weten dat de nieuwe ANHANGERSRAOD nog moet groeien  DENNIS VAN AMERONGEN kijkt, ondanks de 6-1 nederlaag, terug op een feestende UITVAK bij de PLAY-OFFS tijdens de wedstrijd tegen RODA JC in Kerkrade  Tevens sprak LARS VELDBOOM met oud-speler BERRY POWEL Net als in ieder nummer ontbreken de VASTE RUBRIEKEN en het VERENIGINGNIEUWS niet

Als lid van de SV Superboeren De Graafschap ontvangt u het D'ran! Magazine gratis. Bent u geen lid en wilt u toch de D'ran! ontvangen? Word dan lid en profiteer van alle voordelen! Bekijk hier de voordelen.

Controle gegevens voor nieuwe ledenpas
Vanaf volgend seizoen voert SV Superboeren De Graafschap haar nieuwe ledenpas in. Om ervoor te zorgen dat uw gegevens goed op de nieuwe ledenpas worden weergegeven, willen we iedere ontvanger van ons D'ran! Magazine vragen om: De gegevens, zoals deze staan vermeld op de adressticker, zorgvuldig te controleren (bijvoorbeeld de schrijfwijze van uw naam). Mocht u hierin onjuistheden aantreffen, dan vernemen wij dit graag van u. Hiervoor kunt u mailen naar: ledenadministratie@superboeren.nl.

Abonnement D’ran! Magazine

Het is ook mogelijk je te abonneren op het D’ran Magazine. Je bent dan géén lid van SV Superboeren De Graafschap (en profiteert dus ook niet van de overige voordelen van een lidmaatschap). Wél ontvang je 4x per seizoen ons D’ran! Magazine.

- Print het aanmeldformulier (PDF)

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X