Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Huistra: nederlaag was meer dan dikverdiend

Huistra: nederlaag was meer dan dikverdiend

Trainer Pieter Huistra kon geen andere conclusie trekken dan dat De Graafschap op alle fronten tekort schoot tegen Roda JC. Het werd 6-1.

"We begonnen goed, maar het leek wel of we schrokken dat we voorkwamen. En de 0-1 werkte als benzine voor Roda, daarmee werd het vuurtje aangestookt. We liepen achteruit en we bleven uit de duels. Ze maakten dankbaar gebruik van de ruimte en de nederlaag was dan ook meer dan dikverdiend."

"We moeten nu flink gaan snijden en heel creatief zijn. Maar daar wil ik nu even niet mee bezig zijn, op dit moment overheerst de teleurstelling."

De fans bleven De Graafschap onvoorwaardelijk steunen tijdens de oorwassing. "Dat was positief. Er is ook weer iets gegroeid, want na de degradatie was de stemming aanvankelijk heel negatief. Maar ik denk dat er nu een basis is voor iets moois. Er is nu één visie en dat kan alleen maar leiden tot goede resultaten volgend seizoen."

"Ik had Rogier Meijer nog willen laten invallen, maar we hebben even overlegd en besloten dat het niet het juiste tijdstip was bij deze stand."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X