Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... FC Den Bosch-uit

In aanloop naar... FC Den Bosch-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De wedstrijd in de laatste speelronde van de reguliere competitie staat onder leiding van de heer Van de Graaf. Diens assistenten in Brabant zijn de heren De Wit en Matthijssen. Als vierde man is de heer Van Essen present.

- FC Den Bosch dat vorig seizoen in de Play-Offs De Graafschap het Eredivisieschap ontnam, beleeft nu een kleurloos seizoen. Er bestaat nog een kleine kans op deelname aan de Play-Offs maar dan is men afhankelijk van de andere resultaten.

- Voor trainer Jan Poortvliet komt er na dit seizoen een eine aan zijn tweede periode als trainer van FC Den Bosch.

- De thuisclub lijkt tegen De Graafschap noodgedwongen te moeten aantreden zonder echte spits. De door veel club begeerde Tom van Weert is langdurig uitgeschakeld met een afgescheurde krijsband. Tevens is Ralf Seuntjens niet inzetbaar.

- Daarnaast ontbreekt ook verdediger Joey Brock.

- De Graafschap, door het winnen van de derde periode al geplaatst voor de Play-Offs, zal een laatste gooi doen naar de zesde plaats. Trainer Pieter Huistra ziet voordelen voor zijn ploeg bij het eindigen op een zesde plek.

- De oefenmeester ziet Frank van Kouwen terugkeren en darmee de ervaring in zijn ploeg toenemen.

- De disciplinaire straf tegen Soufian El Hassnaoui is opgeheven. De aanvaller behoort weer tot de A-selectie van De Graafschap.

- Rogier Meijer ontving tegen Telstar zijn zevende gele kaart van het seizoen. Hij is hierdoor voor een duel geschorst. Voor de middenvelder blijft het aantal gespeelde competitiewedstrijden voor De Graafschap daardoor staan op 245.

Nieuws van SV Superboeren

- Het is weer tijd voor de jaarlijkse verkiezing van de Populairste Superboer. Je stem uitbrengen kan tot en met 5 mei (meer).

- BoXXer is al enige tijd een partner van de Supportersvereniging. Vanaf nu kun je jouw ledenpas van Superboeren bij BoXXer op een speciale manier gebruiken (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren 

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 32,28

Gelijkspel: 40,35

Nederlaag: 37,37

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Controleer uw accountgegevens

Wanneer u zich via onze website heeft aangemeld voor de Superboerenpoule, dan heeft u een eigen account. Mocht in de tussentijd bijvoorbeeld uw e-mailadres veranderd zijn, dan kun u dit zelf aanpassen in uw eigen account.

Ga hiervoor naar www.superboeren.nl/pool/login en log in met uw oude mailadres en het wachtwoord. Hierna kunt u uw gegevens aanpassen. Deze zullen vrijwel direct worden doorgevoerd. Op deze manier hopen we bij de start van de nieuwe inschrijvingen dat de meeste veranderingen op tijd zijn doorgevoerd.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X