Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Eerste Play-Off-thuisduel gratis voor SCC-houders

Eerste Play-Off-thuisduel gratis voor SCC-houders

Als blijk van waardering aan haar supporters en dank voor het vertrouwen in de afgelopen rumoerige periode heeft De Graafschap besloten om seizoenkaarthouders de eerste thuiswedstrijd van de Play Offs gratis te laten bezoeken. Deze thuiswedstrijd wordt gespeeld op woensdag 8 of zaterdag 11 mei aanstaande.

"Wij willen onze trouwe seizoenkaarthouders belonen, zij zijn het die ons het hele seizoen steunen. Het was intern even wikken en wegen. De eventuele inkomsten van de Play Offs zouden het tekort, waar we op af stevenen, wat kleiner maken. Tevens maken we met deze extra wedstrijden natuurlijk ook aanzienlijke kosten, maar die moeten we dan maar dragen. Wij beseffen donders goed dat ons publiek niet verwend is de afgelopen periode. Onze spelers kunnen de steun van een goed gevulde Vijverberg ook wel gebruiken", aldus algemeen directeur Henk Bloemers.

Seizoenkaarthouders krijgen op vertoon van hun seizoenkaart gratis toegang tot deze eerste thuiswedstrijd in de Play Offs.

Niet-seizoenkaarthouders betalen de reguliere prijs, zie kaartverkooppagina. De voorverkoop voor niet-seizoenkaarthouders start op zaterdag 4 mei om 09:00 uur via Ticketbox. Op maandag 6 mei start de kaartverkoop om 09:00 uur aan de receptie van De Vijverberg. Ook voor aanvang van het Sportcafe op 6 mei is de receptie van 19:30 uur tot 20:00 uur geopend.

De prijzen van een eventuele tweede ronde worden in een later stadium gecommuniceerd.

Bron: De Graafschap

SV Superboeren De Graafschap op Facebook en Twitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter