Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... sc Cambuur-thuis

In aanloop naar... sc Cambuur-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd

- Het duel van zondagmiddag op De Vijverberg staat onder leiding van de heer Van den Kerkhof. Zijn assistenten bij dit treffen zijn de heren Hubers en Lapar Als vierde official maakt de heer Van der Lip de arbitrage compleet.

- De bezoekers begonnen het seizoen met Alfons Arts op de bank. De oefenmeester werd enkele weken geleden echter aan de kant geschoven. Henk de Jong en oud-spits Jan Bruin zitten tot het eind van het seizoen op de bank. Zij worden in het nieuwe seizoen weer opgevolgd door Dwight Lodeweges die voor 2 jaar heeft getekend.

- sc Cambuur heeft zich door een sterke serie en de correcties op de ranglijst zijn de Friezen opgeklommen naar een vierde plaats. Men heeft zelfs vrij zicht op plek twee.

- In Leeuwarden staan met Tim Bakens, Leon Broekhof, Tim Keurntjes en Yuri Rose vier spelers met een verleden bij De Graafschap op het veld. De een met meer succes dan de ander.

- Yuri Rose (33) heeft inmiddels laten weten aan het einde van het seizoen te stoppen met betaald voetbal. Hij komt volgend seizoen uit voor de Ajax amateurs.

- Bij De Graafschap lijkt er volledig te worden ingezet op de naderende Play-Offs. In de algemene stand is de ploeg van Pieter Huistra, na 4 punten uit 5 wedstrijden,weggezakt

- Aan de lijst met afwezigen kan bij De Graafschap Tim Vncken worden toegevoegd. Hij zal worden vervangen door Rogier Meijer.

- In de aanval krijgt Soufian El Hassnaoui weer eens een basisplaats. Hij vervangt Piotr Parzyszek. De jonge Pool krijgt rust van de Technische staf.

- Anco Jansen zit zijn laatste wedstrijd schorsing uit

Nieuws van SV Superboeren

- Zondag 14 april wordt de vernieuwde Supporterskantine onder de Spinnekop officieel geopend Lees er meer over.

- Het is weer tijd voor de jaarlijkse verkiezing van de Populairste Superboer. Je stem uitbrengen kan tot en met 5 mei (meer)

- BoXXer is al enige tijd een partner van de Supportersvereniging. Vanaf nu kun je jouw ledenpas van Superboeren bij BoXXer op een speciale manier gebruiken (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 61,71

Gelijkspel: 30,38

Nederlaag: 7,91

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X