Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Fortuna Sittard-uit

In aanloop naar... Fortuna Sittard-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- In Sittard is de wedstrijdleiding in handen van arbiter Koekoek. De vlag aan de zijlijn zal worden gehanteerd door de heer Ozinga en de heer Stuifzand. Vierde official is de heer Augustin.

- Voor deze wedstrijd heeft Fitland, de hoofdsponsor van Fortuna Sittard, 4.000 kaarten gekocht. Zodat men tegen een gereduceerde prijs het duel kan bijwonen.

- In de nieuwe stand die is ontstaan na het wegvallen van SC Veendam, bezetten de Limburgers een achtste plek met 38 punten.

- In de ploeg van trainer Willy Boessen lopen twee spelers die dit seizoen makkelijk scoren. N'Koyi staat al op dertien treffers, gevolgd door Khalouta met negen.

- Verdediger Roel Jansen staat dit seizoen al op tien gele kaarten.

- Bij de thuisclub is Jordie Briels geschorst.

- Het wegvallen van SC Veendam heeft ook voor De Graafschap gevolgen. De club is nu vier punten armer. Toen eerder dit seizoen AGOVV hetzelfde lot trof, pakte het voordelig uit voor de Superboeren.

- Pieter Huistra zit ook volgend seizoen op de bank bij De Graafschap. De Fries verlengde zijn contract tot medio 2014.

- Jeroen Drost kreeg te horen dat hij niet in aanmerking komt voor een nieuw contract. De verdediger kwam door een knieblessure maar tot drie competitieduels voor De Graafschap.

- Jochem Jansen is de vervanger van Ties Evers die kampt met een spierblessure. Ook Ted van de Pavert, Frank van Kouwen en Santy Hulst kijken geblesseerd toe.

Nieuws van SV Superboeren

- BoXXer is al enige tijd een partner van de Supportersvereniging. Vanaf nu kun je jouw ledenpas van Superboeren bij BoXXer op een speciale manier gebruiken (meer).

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 69,46

Gelijkspel: 22,63

Nederlaag: 7,91

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X