Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Go Ahead Eagles-thuis

In aanloop naar... Go Ahead Eagles-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De wedstrijdleiding voor dit duel ligt in handen van de heer Kamhuis. Als assistent-scheidsrechters zijn de heren Hoekstra en Bronsdijk aanwezig op De Vijverberg. De heer El-Hajouti fungeert als vierde man.

- Go Ahead Eagles staat voorlopig op een zevende plaats met 35 punten. Trainer Erik ten Hag heeft met zijn ploeg nog volop uit op een plek in de top vijf.

- De Deventer-club zag in de winterstop Joey Suk vertrekken. De bepalende middenvelder maakte de overstap naar Beerschot in de Belgische Eerste Klasse.

- Veel spelers van de bezoekers scoren dit seizoen makkelijk Aanvallers Houtkoop en Kolder scoorden dit seizoen al 12 en 10 keer/ Middenveld Promes volgt dan weer met 9,

- Go Ahead Eagles zou maandag Lion Kaak kunnen opstellen. De middenvelder maakt het seizoen af in Deventer. Hij komt over van het failliete AGOVV.

- De nieuwkomers Vriends en Schenk hebben zich inmiddels in de bas gespeeld bij de geel/rode formatie.

- De Graafschap bleef afgelopen weekend voor de tiende keer op rij ongeslagen, maar hierbij zaten een aantal (onnodige) gelijke spelen.

- Wanneer De Graafschap wint kan het beslag leggen op de 3 periodetitel. Dan moet de enig overgebleven concurrent FC Volendam punten verspelen op bezoek bij FC Dordrecht. Winnen de Volendammers dan valt de beslissing op maandag 4 maart.

- De Graafschap moet het stellen zonder Ted van de Pavert. De verdediger kreeg tegen SC Veendam (1-1) zijn vijfde gele kaart voorgehouden, goed voor een wedstrijd op het strafbankje.

- Bij De Graafschap kijken de geblesseerden Frank van Kouwen en Milan Massop nog altijd toe.

Nieuws van SV Superboeren

- BoXXer is al enige tijd een partner van de Supportersvereniging. Vanaf nu kun je jouw ledenpas van Superboeren bij BoXXer op een speciale manier gebruiken (meer).

- Steun SV Superboeren door BoXXer te 'Liken'. Dat kan hieronder! (meer).

- Wij zoeken een nieuw ontwerp voor onze ledenpas. Hiervoor hebben we een ontwerpwedstrijd uitgeschreven.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 76,27

Gelijkspel: 17,41

Nederlaag: 6.33

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Dit is de laatste wedstrijd in de strijd om periode 4 in de Superboerenpoule.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X