Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Wegvallen AGOVV: gevolgen voor De Graafschap

Wegvallen AGOVV: gevolgen voor De Graafschap

De KNVB heeft het failliete AGOVV per vandaag definitief uit de competitie genomen. Het wegvallen van de club uit Apeldoorn, heeft de nodige gevolgen voor het lopende seizoen. We zetten het op een rijtje.

Stand in Jupiler League

Alle uitslagen dit seizoen door AGOVV in de Jupiler League behaald worden geschrapt. De duels worden als 'niet gespeeld beschouwd. De Graafschap spint er garen bij, want staat in de nieuwe stand nu zevende.

Gele kaarten en doelpunten

De karakteristieken van de wedstrijd AGOVV Apeldoorn - De Graafschap, gepeeld op vrijdag 31 augustus 2012 (2-1) blijven wel staan. Dit betekent dat de treffer van Soufian El Hassnaoui en de gele kaarten van Karim Tarfi en Tim Vincken gewoon blijven meetellen voor dit seizoen.

Terugkeer verdediger Evers

Doordat Ties Evers door De Graafschap dit seizoen was verhuurd aan 'De Blauwen' kon hij per direct terugkeren in Doetinchem. Hij traint inmiddels alweer mee met de selectie. De verdediger neemt wel twee gele kaarten mee.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X