Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Anco Jansen mag weg van De Graafschap

Anco Jansen mag weg van De Graafschap

Ondanks een doorlopend contract tot juli 2014 mag Anco Jansen eventueel bij De Graafschap vertrekken. Meerdere clubs, waaronder PEC Zwolle, volgen de vleugelspits die ook tegen FC Den Bosch weer zijn goede vorm etaleerde.

"Ik kan wel weg willen, maar heb een contract en dat weet ik hartstikke goed. Maar De Graafschap heeft gezegd mee te willen werken als er een goed bod komt van een mooie club. Daar heb ik over gesproken met ze. Dus dat is prima. Of Zwolle interesse heeft? Weet ik niet. Ik heb zelf niets gehoord", glimlacht de speler die tegen Den Bosch twee keer scoorde. 

"Concreet is er niets en pas dan kunnen we gaan nadenken of iets slim is om te doen of niet", stelt technisch manager Roland Vroomans. "Wij willen een van onze betere spelers natuurlijk niet zo maar kwijt. Zeker niet na zo'n wedstrijd als vanavond. Hij heeft aan mij gevraagd hoe het mechanisme werkt. Daar heeft hij ook recht op en die uitleg heb ik hem gegeven."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X