Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Vuurwerk voor laatste thuisduel van 2012

Vuurwerk voor laatste thuisduel van 2012

Voor aanvang van de wedstrijd De Graafschap - FC Den Bosch, de laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar zal er een fraai vuurwerk te zien zijn.

Deze show wordt de supporters aangeboden door SV Superboeren De Graafschap. Het geheel zal worden verzorgd door Roenhorst Vuurwerk (Westendorp) en HarrieBoem (Halle).

Hieronder leest u meer over beide bedrijven en hun activiteiten in de laatste weken van 2012.

Roenhorst Vuurwerk en HarrieBoem zijn 2 bedrijven met veel ervaring op vuurwerkgebied. Zelf gecertificeerd in het geven van vuurwerkshows dat ervoor zorgt dat het gehele jaar door gezien word wat de mooiste en beste producten zijn die op de markt komen. 

Wij doen meer dan alleen de laatste drie dagen van het jaar vuurwerk verkopen. Dit begint al bij de inkoop. Wij werken nooit met maar één standaard leverancier, maar stellen ons eigen assortiment samen uit meerdere collecties. Het grote voordeel hiervan is dat er in elke prijscategorie een mooi product is te krijgen. Er is ook een groot verschil in de diverse leveranciers op de Nederlandse markt. De meeste zijn er al jaren en hebben hun vaste klantenkring opgebouwd", aldus de eigenaren. 

Het nadeel hiervan is dat deze zich niet meer hoeven te bewijzen, en niet meer op de limiet werken. Wij werken graag met nieuwe spelers op de markt die zich nog inzetten voor vernieuwing en ontwikkeling. Voorbeeld: het is vanaf dit jaar toegestaan om vuurwerk te verkopen met 25 gram kruit per schot. Deze regel in de wet is door onze leverancier ontdekt, en door vele anderen niet opgemerkt.

"Het belangrijkste doel is tevreden klanten, die enthousiast worden van hun producten. Het geeft ons meer genoegdoening dat wij in januari iemand spreken die voor 25 euro vuurwerk heeft gekocht en daar zo enthousiast over is omdat hij nooit had verwacht dat er zo'n mooi vuurwerk te krijgen was voor die prijs, dan dat er iemand voor 100 euro koopt en het achteraf jammer van zijn geld vindt."

Vanaf dit jaar is HarrieBoem Vuurwerk te vinden in Halle. Roenhorst Vuurwerk heeft er twee verkooppunten bij in Duitsland. Een winkel in Oeding, vlak over de grens bij Winterswijk en een winkel in Isselburg, vlak over de grens bij Dinxperlo. Het grote voordeel van een winkel in Duitsland is de soepelere regelgeving die daar geldt. Dit scheelt erg veel in de kosten, waardoor onze prijzen nog meer concurrerend zijn."

Tevens geven beide bedrijven dit jaar een vuurwerkshow. HarrieBoem zal zijn producten 15 december tonen met aansluitend een spectaculaire finale op het voetbalveld van Halle, Roggestraat 50. Roenhorst Vuurwerk geeft weer een knallende vuurwerkshow in Varsseveld. Na het succes van vorig jaar doen wij er alles aan om het dit jaar nog spectaculairder te maken." 

Of dat lukt wordt 27 december (derde kerstdag) om 20.00 uur duidelijk op het voetbalveld in Varsseveld, aan de Westelijke Oude Aaltenseweg 4. 

HarrieBoem Vuurwerk
Dorpsstraat 93
7025 AC HALLE
Telefoon: 06-50555109
www.harrieboem.nl

Roenhorst Vuurwerk
Doetinchemseweg 119
7054 BA WESTENDORP
Telefoon: 0315-298206
www.roenhorst-vuurwerk.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Dinsdag 14 mei verloor De Graafschap met 2-3 van ADO Den Haag.
Zaterdag 18 mei om 20:00 uur is in Den Haag de returnwedstrijd.
Dit betreft de eerste ronde van de play-offs promotie/degradatie.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X