Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Van de Pavert: elke wedstrijd moeilijk voor ons

Van de Pavert: elke wedstrijd moeilijk voor ons

Ted van de Pavert was zondagmiddag een gelukkig man. De geboren Doetinchemmer zag zijn De Graafschap weer eens winnen en was zelfs matchwinnaar. “Dat is een heerlijk gevoel. De afgelopen wedstrijd waren we beter maar belonen we onszelf niet. Nu voetballen we misschien wat minder goed maar gaan we wel met de overwinning naar huis en daar gaat het toch om.”

De Graafschap speelde bij tijd en wijle erg slordig, dat vond ook Van de Pavert: “Volendam gaf vrij veel ruimte weg, als wij in de passing beter zijn dan kunnen we dat beter uitspelen.”

Het is nog te vroeg om te zeggen dat De Graafschap het lek boven is. “Voor ons is elke wedstrijd helaas nog vrij lastig, maar dit is wel een overwinning waar we wat mee kunnen.” De verdediger ziet de overwinning zelfs als een streep onder het recente verleden bij de club. “Deze overwinning is heel belangrijk voor het zelfvertrouwen, voor de gemoederen binnen de club en verder weer omhoog kijken,” aldus de Achterhoeker.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

NAC Breda

NAC Breda

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 21 oktober, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker