Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap wil geen spandoeken zien

De Graafschap wil geen spandoeken zien

De Graafschap wil vrijdag tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht geen spandoeken meer zien met protesten die zich tegen de clubleiding richten. Dat zegt vice-voorzitter Zweers.

"Ik zeg dat op persoonlijke titel, maar we laten de sfeer niet verpesten door 300 fans. De spelers worden hiermee nadelig beïnvloed en het gaat ook ten koste van andere supporters die de spandoeken in het stadion niet prettig vinden. Ze hebben het recht om te protesteren, maar dat hoeft niet tijdens de wedstrijd en moet binnen normale grenzen", meent Zweers.

Dinsdagavond praat de clubleiding voor het eerst weer met boze supporters van de actiegroep De Graafschap Revolutie. Dat gebeurt in het bijzijn van Zweers en ook directeur Bloemers. "We willen procedure-afspraken maken. Het moet gewoon een keer ophouden. We zijn uiteindelijk baas in eigen huis en het doel moet zijn om deze jonge spelersgroep juist vertrouwen te geven. Ik ga er vanuit dat dit vrijdag ook gebeurt", besluit Zweers.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Volendam

FC Volendam

Zondag 9 augustus, aanvang 14:30 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker