Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Jong in juli weg bij De Graafschap

De Jong in juli weg bij De Graafschap

George de Jong stopt als lid van de Raad van Commissarissen bij De Graafschap. Hij doet dat aan het eind van dit seizoen, omdat zijn termijn dan afloopt. Dat zegt vice-voorzitter Henk Zweers. "Zo is dat in het schema dat we in 2006 hebben bedacht, afgesproken."

De Jong, vader van de spelers Luuk en Siem, ligt al geruime tijd onder vuur bij enkele honderden fans van De Graafschap die hem verantwoordelijk houden voor de sportieve malaise. "Maar dat hij aan het eind van dit seizoen uit het bestuur stapt, heeft daar niets mee te maken."

Het bestuur van De Graafschap heeft verder besloten dat ze ondanks het gemor van de achterban blijven zitten. "Anders laten we de club voor ons gevoel in de steek", zegt Zweers. Vorige week stapte Clemence Ross onder druk van bedreigingen en aantijgingen wel op uit het bestuur. Ze was voorzitter. "We willen nu eerst rust. Als die er is, zoeken we naar een nieuwe commissaris. Bij mij past die functie niet, dus we kijken naar iemand anders."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Eindhoven

FC Eindhoven

Vrijdag 20 september, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker