Jong De Graafschap boekt ruime eerste zege (4-1)

Jong De Graafschap heeft de eerste zege in Divisie B beet. De tot deze wedstrijd nog puntloze beloften, versloegen Jong VVV/Helmond Sport: 4-1.

Waar vorige week op bezoek bij FC Volendam nog met 7-0 werd verloren, volgde ditmaal een ruime overwinning. In Ulft kwam de thuisclub nog wel op achterstand. door een doelpunt van Jules Reimerink, maar nog voor rust bracht spits Piotr Parzyszek (foto) het evenwicht terug in de partij.

In de tweede helft nam Jong De Graafschap meer afstand door wederom een treffer van Parzyszek (2-1). De score werd door Robin Pröpper en Coen Maertzdorf uiteindelijk naar 4-1 getild.

Jong De Graafschap: Theo Zwarthoed (80. Jordy van de Kracht), Niek te Veluwe, Robin Pröpper, Haris Memic (60. Sebastiaan Bökkerink), Max Jansen (77. Belend Shekho), Coen Maertzdorf, Gregor Breinburg, Santy Hulst, Caner Cavlan, Piotr Parzyszek, Jerry van Ewijk.