Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap buigt niet voor fans

De Graafschap buigt niet voor fans

Op kleine schaal voerden supporters van De Graafschap vrijdag actie tijdens het duel met Sparta. Ze willen dat voorzitter Ross en bestuurslid De Jong vertrekken. In de ochtend moesten medewerkers van de Achterhoekse club al een grote stapel koffers en verhuisdozen verwijderen die voor de ingang van het stadion waren gezet. Voor de wedstrijd toonden de fans spandoeken. Ook directeur Bloemers moest het ontgelden. Van buigen is echter geen sprake. "Dat is totaal niet aan de orde."

Soms schreeuwden fans dat Ross moet opstappen. Dat gebeurde vooral in de tweede helft, maar veel stelde het niet voor. Bloemers vond het ook wel meevallen. "De rest van het stadion nam het niet over. Ik vind de acties jammer en vervelend, want liever heb ik dat ze allemaal achter de ploeg staan. Dat Clemence Ross er niet was vanavond, begrijp ik. Het was bewust. Ze wilde dat het om het voetbal zou gaan en dat het niet zou escaleren", vertelde Bloemers in de catacomben.

"Ik weet niet of het nu voorbij is. Dat zal je aan de fans moeten vragen. Ik hoop het, want we willen graag dat iedereen achter de club staat", aldus de directeur van De Graafschap.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

VVV-Venlo

VVV-Venlo

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter