Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap buigt niet voor fans

De Graafschap buigt niet voor fans

Op kleine schaal voerden supporters van De Graafschap vrijdag actie tijdens het duel met Sparta. Ze willen dat voorzitter Ross en bestuurslid De Jong vertrekken. In de ochtend moesten medewerkers van de Achterhoekse club al een grote stapel koffers en verhuisdozen verwijderen die voor de ingang van het stadion waren gezet. Voor de wedstrijd toonden de fans spandoeken. Ook directeur Bloemers moest het ontgelden. Van buigen is echter geen sprake. "Dat is totaal niet aan de orde."

Soms schreeuwden fans dat Ross moet opstappen. Dat gebeurde vooral in de tweede helft, maar veel stelde het niet voor. Bloemers vond het ook wel meevallen. "De rest van het stadion nam het niet over. Ik vind de acties jammer en vervelend, want liever heb ik dat ze allemaal achter de ploeg staan. Dat Clemence Ross er niet was vanavond, begrijp ik. Het was bewust. Ze wilde dat het om het voetbal zou gaan en dat het niet zou escaleren", vertelde Bloemers in de catacomben.

"Ik weet niet of het nu voorbij is. Dat zal je aan de fans moeten vragen. Ik hoop het, want we willen graag dat iedereen achter de club staat", aldus de directeur van De Graafschap.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X