Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Huistra: samen De Graafschap uitdragen

Huistra: samen De Graafschap uitdragen

Pieter Huistra vindt dat iedereen die De Graafschap een warm hart toedraagt, zich achter de club moet scharen. De trainer is de onrust met supporters zat en vroeg tijdens de persconferentie na de wedstrijd tegen Sparta om saamhorigheid. "We moeten nu samen De Graafschap uitdragen. Iedereen moet er achter staan. Dan kan er dit seizoen nog iets heel moois ontstaan."

Acties met spandoeken van fans tegen bestuursleden keurde Huistra niet af. Maar hij liet wel merken, dat de roerige tijden wat hem betreft voorbij zijn. "We hebben de hele week de druk gevoeld. Er is hier veel goede wil. Maar nu moeten we allemaal samen achter deze mooie Achterhoekse club gaan staan. Dat is echt heel belangrijk."

"We hebben de spelers gevraagd er vanaf het begin vol in te gaan en dat is gebeurd. Ze hebben geknokt en zijn de duels aangegaan. De spelers zitten kapot in de kleedkamer. Daar ben ik trots op. Er lag vooraf veel druk op deze wedstrijd. De 1-1 was verdiend, een terechte uitslag denk ik van een open wedstrijd", aldus Huistra.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 19:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X