Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Rogier Meijer: onrust De Graafschap doodzonde

Rogier Meijer: onrust De Graafschap doodzonde

Rogier Meijer, de speler met de langste staat van dienst bij De Graafschap, baalt enorm van de gespannen sfeer bij zijn club. "Doodzonde dat het zo onrustig is."

Supporters hebben aangekondigd voorzitter Ross en bestuurslid De Jong vrijdag te willen uitzwaaien tijdens het thuisduel met Sparta. Ze moeten volgens sommige fans vertrekken vanwege falend beleid. "Iedereen heeft recht op een mening en fans mogen ontevreden zijn. Of ik het terecht vind? Er is de afgelopen anderhalf jaar veel gebeurd, maar het is niet aan mij hierover een mening te geven. Zeker is dat het ons allemaal bezighoudt. Maar ik wil nergens tussenin staan en dingen of mensen veroordelen. Hoe de directie nu heeft gereageerd, is verstandig denk ik."

De fans schrijven in een statement dat ze acties willen voeren die in elk geval geweldloos zijn. Meijer hoopt ook dat er geen grenzen worden overschreden. "Ik hoop wel dat wat ze doen op een fatsoenlijke manier gaat. Natuurlijk horen en lezen wij ook van alles. Maar wij proberen ons er zo veel mogelijk van af te sluiten en hopen morgen juist steun te voelen. Op het veld moeten spelers er geen last van hebben. Het zal al moeilijk genoeg worden tegen Sparta."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter