Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

SV Superboeren steunt De Graafschap

SV Superboeren steunt De Graafschap

De Graafschap roept supporters op om vrijdag het elftal en de trainer te steunen en vertrouwen te geven. De SV Superboeren onderschrijft deze oproep. Het bestuur van de Supportersvereniging wil daarom iedere supporter oproepen om vrijdag het team massaal te steunen.

Dat er een verschil van mening is over hoe de club aangestuurd moet worden moet mogelijk zijn. Hierover moeten we met elkaar in gesprek blijven. De Supportersvereniging is absoluut tegen geweld en het beledigen van personen. Kwetsende uitingen keuren wij af. Dit is niet de manier die past binnen de normen en waarden van de Supportersvereniging. Hiermee wordt De Graafschap schade toegebracht. We hebben onze naam van Superboeren, die altijd achter hun team staan, hoog te houden.

Laten we voor ogen houden dat we allemaal hetzelfde doel hebben. We willen allemaal bij De Graafschap van passie, strijd en d’ran horen. We willen op vrijdagavond of op zondagmiddag een lekkere pot voetbal kijken die onze helden op de grasmat leggen. We willen na afloop gezellig napraten met een pot bier over goals, gemiste kansen, blunders, kaarten, winst of verlies.

Laat iedereen zich op vrijdagavond 5 oktober bewust zijn van zijn verantwoordelijkheid. Laat letterlijk en figuurlijk je stem horen. De spelers vragen we´laat je voeten spreken en bezorg ons supporters strijd´. Vrijdag 5 oktober moet de avond van de Victorie van de Superboeren worden. Attamottamotta!

Namens het bestuur van SV Superboeren De Graafschap

Hans Boesberg
Voorzitter

Reageren? hansboesberg@superboeren.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X