Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Helmond Sport-thuis

In aanloop naar... Helmond Sport-thuis

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- De ontmoeting op De Vijverberg tussen de nummers vijf en drie staat onder leiding van de heer Braamhaar. De Tukker weet zich geassisteerd door de heren Imia en Kleinjan. Als vierde man is de heer Spinhoven aangesteld.

- In het nog jonge seizoen is Helmond Sport nog in het bezit van de ongeslagen status. Telstar-uit (1-2) en Almere City FC-thuis (2-1).

- Dit deden de Brabanders met de debuterende trainer Eric Meijers op de bank. Als trainer van het Groesbeekse Achiles ’29 was Meijers uitermate succesvol eb werd de prijzenkast rijkelijk gevuld.

- Meest opvallende speler bij de Helmonders is Emrullah Güvenç. De 25-jarige Belg scoorde in de twee wedstrijden ook tweemaal.

- In de persoon van Mees Siers komen we een oud-Graafschapper tegen die tussen 2006 en 2010 zes duels speelde voor De Graafschap (1 doelpunt).

- De ervaren doelman Sengier heeft Helmond Sport vroeg in het seizoen verruilt voor Royal Antwerp FC. Wouter van der Steen stond de laatste twee duel in het doel.

- De Graafschap verhuurde eerder deze week Ties Evers aan AGOVV. De verdediger kwam dit seizoen nog niet in actie voor De Graafschap in competitieverband.

- Timothy van der Meulen is de komende weken niet inzetbaar bij De Graafschap De centrumverdediger werd geconfronteerd met een schorsing op basis van tv-beelden. Van der Meulen moet drie duels toekijken.

- Van der Meulens schorsing vergroot de kans op het debuut voor Jeroen Drost dan wel de eerste speelminuten voor Ted van de Pavert dit seizoen.

- Clubtopscorer momenteel is Karim Tarfi. Hij schoot twee vrije trappen raak.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 86,55

Gelijkspel: 11,23

Nederlaag: 2,22

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Een zeer klein aantal deelnemers wordt nog niet getoond in de stand van de Superboerenpoule. DE betreffende mensen hebben hierover van de organisatie een mail ontvangen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X