Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Lopes en Cerigioni in beeld bij Graafschap

Lopes en Cerigioni in beeld bij Graafschap

Cecilio Lopes staat in de belangstelling van De Graafschap. Ook Alessandro Cerigioni wordt nadrukkelijk gevolgd door de Achterhoekse club. Trainer Huistra van de Doetinchemse club bevestigt de interesse voor de twee spitsen.

De 33-jarige Lopes heeft op dit moment geen club. Hij speelde vele jaren in de eerste divisie. De centrumspits, die als international uitkomt voor Kaapverdie, was vooral actief voor FC Dordrecht. Hij speelde ook voor onder meer Heerenveen, Excelsior en Zwolle. In de voorbereiding hield Lopes zijn conditie op peil bij Dordrecht.

De 19-jarige Cerigioni, ook een spits, geldt als een groot talent in Belgie. De speler met Italiaanse roots stond de afgelopen jaren onder contract bij Lommel United in de Tweede klasse. Ook vorig seizoen had De Graafschap de technisch vaardige aanvaller al op korrel. Cerigioni wordt ook al geruime tijd gevolgd door veel Belgische clubs uit de Jupiler Pro League, de hoogste afdeling.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

VVV-Venlo

VVV-Venlo

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter