Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Overgoor: De Graafschap doet mee om bovenste plekken

Overgoor: De Graafschap doet mee om bovenste plekken

Go Ahead Eagles kent geen zorgen in de aanloop naar de topper tegen De Graafschap. De ploeg van trainer Erik ten Hag won vorige week de seizoensouverture bij Almere City (0-2) en heeft geen blessures meer.

De enige vraag lijkt te zijn wie er 'op tien' gaat spelen: Sjoerd Overgoor of Quincy Promes, die sinds vorige week van FC Twente wordt gehuurd. Overgoor: "Ik heb vorige week gespeeld en de trainer was wel tevreden. Maar met Quincy Promes is er een heel goede speler bijgehaald. Hij is fit en klaar, dus hij zou ook kunnen spelen. Daarover hebben we nog duidelijkheid gekregen." De verwachting is echter dat Ten Hag kiest voor hetzelfde elftal als vorige week.

In dat geval kan Overgoor spelen tegen zijn vorige werkgever. "Ik denk dat De Graafschap gewoon weer meedoet om de bovenste plekken. Gezien het budget zijn ze de grote favoriet voor het kampioenschap. Dus als je die ook kan verslaan, dan weet je wel ongeveer waar je staat." De Graafschap, dat vorig seizoen degradeerde uit de eredivisie, begon het seizoen eveneens met een overwinning. Vorige week werd op de Vijverberg de andere degradant Excelsior verslagen met 2-0.

Bron: RTV Oost

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X