Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Overgoor: De Graafschap doet mee om bovenste plekken

Overgoor: De Graafschap doet mee om bovenste plekken

Go Ahead Eagles kent geen zorgen in de aanloop naar de topper tegen De Graafschap. De ploeg van trainer Erik ten Hag won vorige week de seizoensouverture bij Almere City (0-2) en heeft geen blessures meer.

De enige vraag lijkt te zijn wie er 'op tien' gaat spelen: Sjoerd Overgoor of Quincy Promes, die sinds vorige week van FC Twente wordt gehuurd. Overgoor: "Ik heb vorige week gespeeld en de trainer was wel tevreden. Maar met Quincy Promes is er een heel goede speler bijgehaald. Hij is fit en klaar, dus hij zou ook kunnen spelen. Daarover hebben we nog duidelijkheid gekregen." De verwachting is echter dat Ten Hag kiest voor hetzelfde elftal als vorige week.

In dat geval kan Overgoor spelen tegen zijn vorige werkgever. "Ik denk dat De Graafschap gewoon weer meedoet om de bovenste plekken. Gezien het budget zijn ze de grote favoriet voor het kampioenschap. Dus als je die ook kan verslaan, dan weet je wel ongeveer waar je staat." De Graafschap, dat vorig seizoen degradeerde uit de eredivisie, begon het seizoen eveneens met een overwinning. Vorige week werd op de Vijverberg de andere degradant Excelsior verslagen met 2-0.

Bron: RTV Oost

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Dinsdag 26 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter