Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... Go Ahead Eagles-uit

In aanloop naar... Go Ahead Eagles-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Het duel op de nagenoeg uitverkochte Aadelaarshorst staat onder leiding van Van Sichem. De leidsman krijgt in Deventer assistentie vande heren Brink en Droste. Als vierde man staat de heer Molenkamp langs de lijn.

- Go Ahead Eagles opende vorige week sterk met een 0-2 zege in Almere. De nieuwe trainer Erik ten Hag zag Houtkoop en Overgoor trefzeker zijn.

- Als speler droeg Erik ten Hag tussen 1990 en 1992 het shirt van De Graafschap. In 54 duels scoorde hij 6 maal.

- Sjoerd Overgoor maakte in de afgelopen winterstop de overstap naar de rood/gelen. Overgoor speelde 38 wedstrijden in de hoofdmacht van De Graafschap (1 treffer)

- De Graafschap beleefde ook een prima competitiestart al kwam het overwicht tegen Excelsior pas laat in de score tot uiting. Karim Tarfi en Soufian El Hassnaoui tekenden voor de doelpunten.

- Zowel Ted van de Pavert en Tim Vincken waren vorige week nog geblesseerd, maar keren nu fit terug in de selectie. Vincken zou dus kunnen debuteren voor de Superboeren.

- Zo ver is Jeroen Drost nog niet. De linksback speelde eerder deze week zijn eerste minuten bij de beloften, maar ontbreekt nog in de wedstrijdselectie.

- De Graafschap blijft naarstig op zoek naar aanvallende versterking. Om die reden is Fabio Caracciolo sinds begin deze week op proef. Of de Belgische aanvaller daadwerkelijk contractspeler bij De Graafschap wordt, valt nog te bezien.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

Social Media

- Word volger van ons op Twitter via http://twitter.com/superboerennl

- Like ons op Facebook via http://www.facebook.com/Superboeren

Gelderesch Reizen Superboerenpoule

Wat verwachten de deelnemers aan de Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 27,85

Gelijkspel: 41,14

Nederlaag: 31,01

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

Het is ons bekend dat niet alle deelnemers aan de Superboerenpoule correct worden weergegeven. We werken hard aan een oplossing.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X