Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Open Dag: Q-music publiekstrekker (en meer)

Open Dag: Q-music publiekstrekker (en meer)

De Graafschap heeft SV Superboeren De Graafschap gevraagd dit jaar het programma op het podium te organiseren. Op zondag 5 augustus vindt de jaarlijkse Open Dag van De Graafschap plaats op het terrein voor stadion De Vijverberg. Naast de spelerspresentatie, de kinderattracties, de kleding stands, fanartikelen en de stands van de supportersvereniging wordt op het centrale podium voor het nodige vermaak en muziek gezorgd.

Dit jaar is de organisatie van het podium in handen van de supportersvereniging. Om een goede start te maken van het nieuwe seizoen heeft SV Superboeren De Graafschap Q-music Presents The Party (met het Foute Uur) ingehuurd. Q-music zal gedurende de Open Dag het programma op het podium verzorgen met DJ´s Menno Barreveld en Timon Jacobs. Menno Barreveld is dagelijks te horen op de populaire radiozender. Maar hij is voor velen ook bekend van optredens in het hele land, waar hij op verschillende feesten voor The Party van Q-music draait. Onderdeel van The Party is Het Foute Uur. De afgelopen week heeft u op onze website zelf suggesties hiervoor kunnen mailen. Uit de aanvragen zullen en Menno en Timon het Foute Uur samenstellen. Op de Open Dag hebben we dus de primeur van het Superboeren Foute Uur.

Vidal Horjus zal op het podium nieuwe spelers en trainer Pieter Huistra interviewen. Tevens wordt de prijs van de meest populaire speler 2011-2012 uitgereikt. De supportersvereniging is aanwezig op de Open Dag om leden en andere belangstelleden te ontvangen en te informeren.

Nieuwe leden kunnen zich inschrijven bij de stand, waar leden hun consumptiemunten kunnen ophalen. Mensen die zich op de Open Dag aanmelden als nieuw lid van de SV Superboeren krijgen als welkom een attentie.

De inschrijfformulieren voor de Superboerenpoule liggen klaar, maar een ieder wordt gevraagd om de Superboerenpoule thuis op de computer in te voeren. Op het podium worden de prijzen voor de Superboerenpoule 2011-2012 uitgereikt. Gelderesch Reizen heeft hiervoor ondermeer de hoofdprijs, een reis voor 2 personen naar Berlijn, beschikbaar gesteld. Tussen de stand van de supportersvereniging zullen clowns jong en oud vermaken.

Ook kunnen kinderen zich laten schminken en meedoen aan de kleurwedstrijd. En natuurlijk is ook mascotte Guus weer van de partij. Dit jaar heeft hij zelfs een eigen Guushuus. Kinderen kunnen zich hier in het Guushuus met Guus op de foto laten zetten. Er is een quiz met als hoofdprijs eens seizoenkaart. Reden genoeg om de verschillende stands van de supportersvereniging te bezoeken op de Open Dag.

Bekijk hier hoe sfeervol de Open Dag 2011 was.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X