Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Open Dag: SV scoort voor KWF

Open Dag: SV scoort voor KWF

Op de Open Dag van De Graafschap op zondag 5 augustus gaat de supportersvereniging een actie doen voor het KWF. De supportersvereniging heeft een aantal bedrijven bereid gevonden om hun medewerking te verlenen aan deze actie.

Zorgverzekeraar Menzis sponsor van De Graafschap en van de supportersvereniging met de Clubpolis werkt hier aan mee. Supporter en sponsor Regiobank Marti Bulten in Steenderen en Eefde is ook van de partij met zijn medewerking. Uitgeverij de Gelderlander, zowel sponsor van De Graafschap als mediapartner van de supportersvereniging, heeft ook haar medewerking toegezegd.

De supportersvereniging heeft een groot zeil met gaten dat in een doel wordt opgehangen. De gaten staan voor een aantal punten. Het spel is tijdens de EK ook gespeeld op tv bij VI Oranje.

Een aantal spelers van De Graafschap zal op “Guus Gatenhuus” gaan schieten en proberen zoveel mogelijk punten te halen. De SV Superboeren De Graafschap en de genoemde sponsoren zullen de gescoorde punten omzetten in euro’s. Het totaal aantal punten zal in euro´s aan het KWF worden uitgereikt.

De website van het KWF.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X