Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Drietal mogelijk uitkomst in 'puzzel' De Graafschap

Drietal mogelijk uitkomst in 'puzzel' De Graafschap

De Graafschap is nog volop op zoek naar mogelijke versterkingen. Door het vertrek van Steve De Ridder naar Southampton zagen de Superboeren een van de sleutelspelers vertrekken. Drie proefspelers krijgen de komende week de kans in Doetinchem een contract af te dwingen.

Ondanks de broodnodige versterking wil manager voetbalzaken Leen Looyen niets overhaasten. 'Er is wat financiële ruimte vrijgekomen, maar elke euro zullen we niet zomaar kunnen uitgeven. We hebben nog een doelman, een verdediger en een aanvaller op ons lijstje staan. Het wordt dus een puzzel om dat financieel gezien allemaal op de juiste plek te laten vallen.'

De Graafschap kan voorlopig nog geen beroep doen op Xhelil Abdulla. De negentienjarige verdediger uit Macedonië werd vorige week gecontracteerd, maar moet nog wachten op zijn werkvergunning. De Doetinchemse club heeft de benodigde papieren inmiddels aangevraagd, maar het is nog wachten op uitsluitsel. De kans is aanwezig dat het talent daardoor het openingsduel met Ajax aan zich voorbij moet laten gaan.
Bron: Vi.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X