Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Sanderink en De Graafschap praten weer

Sanderink en De Graafschap praten weer

De Graafschap heeft weer contact gezocht met eigenaar Gerard Sanderink (foto) van Centric. In Gouda evalueerde directeur Henk Bloemers donderdag het afgelopen seizoen met de Twentse miljonair van het IT-concern.

Beide partijen raakten in het voorjaar ernstig gebrouilleerd nadat Sanderink publiekelijk de vloer aanveegde met het beleid en technisch directeur Looyen. Sanderink haalde zelfs lopende het seizoen zijn naam van het Graafschap-shirt. "Van de afspraak om te professionaliseren is geen moer terecht gekomen", sprak hij onder meer.

Op dit moment heeft De Graafschap nog steeds geen nieuwe hoofd- en shirtsponsor gevonden. In Gouda vroeg Bloemers aan Sanderink onder meer welke mogelijkheden er komend seizoen zijn. "Maar over het shirt is niet gesproken. Dat is denk ik uitgesloten. Het ging over relaties en hospitality, want Centric is met veel mensen altijd een grote partij geweest hier. Daar hebben we over gepraat. En evalueren is altijd goed om te doen. Zeker als je ziet wat er gebeurd is. We hebben ook helemaal geen ruzie met elkaar", zegt Bloemers.

Centric was al drie maal shirtsponsor in Doetinchem, maar iedere keer ontstonden problemen en gingen beide partijen met conflicten uit elkaar. Volgens Bloemers is het overigens lastig een geschikte partner te vinden. "De markt is ontzettend moeilijk. En we hebben wel een bedrag van ongeveer een half miljoen euro begroot voor een hoofdsponsor. Voor De Graafschap is het dus heel belangrijk om een goede partij te vinden."

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Dordrecht

FC Dordrecht

Maandag 4 december, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Komende maandag 4 december zal om 20:00 uur het inhaalduel tussen De Graafschap en FC Dordrecht op het programma staan.

Vrijdag 8 december speelt De Graafschap een thuiswedstrijd tegen Cambuur (20:00 uur).

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)