Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Duits avontuur lonkt voor Poepon

Duits avontuur lonkt voor Poepon

Volgens De Telegraaf heeft 1. FC Nürnberg verregaande interesse in Rydell Poepon, die met De Graafschap degradeerde van het hoogste niveau van Nederland. Daardoor kan hij voor een gelimiteerde afkoopsom vertrekken.

De 24-jarige Poepon heeft een aanbieding voor een contract voor drie seizoenen op zak en het ligt in de lijn der verwachting dat de spits deze verbintenis van een handtekening gaat voorzien. Nürnberg, dat in het afgelopen seizoen als tiende eindigde in de Bundesliga, wacht nog op een antwoord van de Amsterdammer. Poepon wil in ieder geval zeker vertrekken bij De Graafschap.

De aanvaller werd ook in verband gebracht met ADO Den Haag, maar de hofstedelingen zijn inmiddels bezig met Dmitri Bulykin en lijken Poepon te zijn vergeten. Poepon werd opgeleid bij Ajax en kwam via Willem II en Sparta Rotterdam bij De Graafschap terecht. Voor de Superboeren speelde hij in twee seizoenen 65 competitieduels, waarin hij negentien keer scoorde.

Bron: Voetbalzone.nl / Telegraaf

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Jong FC Utrecht

Jong FC Utrecht

Vrijdag 24 september, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - Jong FC Utrecht (vrijdag 24 september). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter