Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Muslu Nalbantoglu weg bij De Graafschap

Muslu Nalbantoglu weg bij De Graafschap

Muslu Nalbantoglu vertrekt aan het eind van dit seizoen bij De Graafschap. Dat zegt het bestuur van de club. Ook de rechtsback zelf weet dat zijn afscheid nadert.

"Ik moet nog een gesprek hebben, maar ik weet wel hoe laat het is. Ik loop al een tijdje mee en met mijn zaakwaarnemer is ook al gesproekn. Voor 95 procent is zeker dat hier geen toekomst meer is voor mij", vertelde de symphatieke Turkse verdediger.

Nalbantoglu, twee jaar geleden nog aanvoerder en jaren een vaste waarde bij De Graafschap, lijkt uit de gratie bij trainer Roelofsen. De trainer stelt hem niet meer op. "Dat is een juiste constatering. Het is klote. Ik ben erg teleurgesteld, maar alles moet nu wijken voor handhaving dus kop op."

Zondag tegen FC Den Bosch zal Nalbantoglu ook niet spelen. Roelofsen kiest als rechtsback opnieuw voor Jochem Jansen en laat Ted van de Pavert linksback spelen als vervanger van de geschorste Ties Evers.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

VVV-Venlo

VVV-Venlo

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 22 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter