Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Roelofsen dubt nog over achterhoede

Roelofsen dubt nog over achterhoede

De Graafschap is uit op revanche zondag tegen FC Den Bosch in de strijd tegen degradatie. Dat zegt trainer Richard Roelofsen. "Iedereen wil iets rechtzetten. We hebben de beelden nog eens teruggekeken vanochtend en de spelers zijn uit op revanche."

Roelofsen loopt niet weg voor de spanning die bij deze wedstrijd komt kijken. "De druk ligt bij ons. Wij zijn de eredivisieclub. Het publiek is een extra motivatie. We hebben de steun hard nodig. Ze hebben ons er vaker doorheen geholpen", weet Roelofsen over de fanatieke achterban.

De staf twijfelt nog over de achterhoede. Waarschijnlijk begint Saeijs centraal en speelt Van de Pavert links. Ook trainde De Graafschap nog met Meijer achterin en Kaak als verdedigende middenvelder. "Daar willen we nog een ei over leggen. Maar het klopt. Dat is het enige."

Duidelijk is wel dat Muslu Nalbantoglu op dit moment niet in de plannen van Roelofsen voorkomt. De rechtsback speelt ondanks de schorsing van Evers ook zondag niet. De Turk traint al weer een aantal weken volop mee na een hamstringblessure die hij opliep bij NEC. "Het heeft niets met uit de gratie te maken", reageert Roelofsen. "Ik vind dat Jochem Jansen het goed doet en zie daarom geen reden tot wisselen. Hoewel hij het net als anderen tegen Den Bosch minder deed. Ervaring zegt mij ook niet alles en ik moet niet iemand uit het elftal halen waar ik tevreden over ben."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X