Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Superboerenpoule: stand van zaken bij inschrijving

Superboerenpoule: stand van zaken bij inschrijving

De inschrijving, via onze website voor de Superboerenpoule voor het komend seizoen, loopt al weer enige tijd. Een kleine twee weken voor de sluiting van de inschrijving staat de teller al op 998 deelnemers. De stand van zaken tot nu toe

Aanmelden kan via www.superboeren.nl/pool

Aantal accounts nog niet geactiveerd

Van alle aangemaakte accounts tot nu toe is een klein aantal nog niet daadwerkelijk geactiveerd. In bijna alle gevallen is het onjuist invullen van, dan wel het gebruik van een niet bestaand e-mailadres de oorzaak. De noodzakelijke bevestigingsmail kan dan niet worden bezorgd. Accounts die bij de sluiting van de inschrijving nog altijd niet geactiveerd zijn, zullen worden verwijderd.

Accounts wel geactiveerd, voorspellingen ontbreken nog

Ook dit verschijnsel zijn we bij een aantal accounts. Wees er bij de Sluiting van de inschrijvingstermijn zeker van dat ook de voorspellingen zijn ingevoerd. Ook lege accounts zullen bij de sluiting worden verwijderd.

Vragen

Wanneer u vragen heeft, kijk dan eerst bij de Superboerenpoule FAQ's. Staat het antwoord er niet tussen, mail uw vraag dan naar poule@superboeren.nl.

Open Dag

Zondag 31 juli 2011 is er weer de Open Dag van De Graafschap. Ook hier is het mogelijk je op te geven als deelnemer van de Superboerenpoule. Dit jaar is er besloten om maar een beperkt aantal formulieren uit te geven. U zou ons van dienst zijn, wanneer u zich zoveel mogelijk via deze website zou aanmelden: www.superboeren.nl/pool

Voordelen van aanmelden va de website zijn

-    Je voorspellingen eenvoudig en snel invoeren
-    Een team vomeren;
-    Familie, vrienden, collega uitnodigen in je team;
-    Aangeven of je op de hoogte wil blijven (nieuwsbrief)
-    Aangeven of je zelf beschikbaar bent voor een team.

Eigen team starten (aanrader)

Samen met familie, vrienden collega’s, tribunegenoten kijken wie de beste voorspellingen heeft gedaan. Start vandaag nog een team (dit kan alleen bij online aanmelden!)

Naamgever Superboerenpoule

De editie van de Superboerenpoule van dit seizoen kent nog geen naamgever. Het is dus nog mogelijk om uw bedrijfsnaam te koppelen aan de Superboerenpoule. Het is een bijzondere manier om uw naamsbekendheid te vergroten en kennis te maken met de Supportersvereniging.

Heeft u hierin interesse, stuur dan een e-mail naar info@superboeren.nl en u zal nader geïnformeerd worden.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X