Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Roelofsen wacht nog met opstelling

Roelofsen wacht nog met opstelling

De Graafschap gaat met een "goed gevoel" naar ADO Den Haag voor de laatste reguliere competiewedstrijd. Als Excelsior zondag thuis niet wint van PSV, speelt De Graafschap vanaf donderdag in de nacompetitie.

Zondag valt de beslissing

Het verschil tussen beide ploegen is twee punten in het voordeel van de Achterhoekse club. De Graafschap heeft een beter doelsaldo. Zondag valt de beslissing wie rechtstreeks degradeert naar de eerste divisie.

Roelofsen: de ploeg is fit

Aanvoerder Rogier Meijer is de enige die ontbreekt vanwege een schorsing. Gregor Breinburg gaf zaterdag aan wat last te hebben van zijn lies. Trainer Roelofsen is positief. "We hebben er allemaal zin in. De partijtjes op training waren scherp. Alleen Joost Terol is op dit moment ziek. Hij had 40 graden koorts vrijdag. Voor morgen is het nog even afwachten of hij er bij is. Verder is iedereen fit. We nemen zondag beslissingen over de opstelling dus daar ga ik nu geen uitspraken over doen", meldde trainer Roelofsen na de laatste training op De Bezelhorst in Doetinchem.

Nacompetitie op eigen kracht halen

PSV wil tweede worden, maar is afhankelijk van het duel in Friesland tussen Heerenveen en Feyenoord. "Ik verwacht gewoon dat PSV zijn werk doet. Winnen van Excelsior zijn ze ook aan hun stand verplicht. Maar ook wij gaan voor de winst in Den Haag en willen de nacompetitie op eigen kracht halen."

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

Vrijdag 26 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Een week later, vrijdag 3 mei, om 20:00 uur de aftrap tussen De Graafschap en Jong FC Utrecht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X