Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... ADO Den Haag-uit

In aanloop naar... ADO Den Haag-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Deze wedstrijd in de laatste speelronde in de eredivisie staat onder leiding van de heer Wiedemeijer. Van de Ven en Diks heten de assistenten. De vierde man bij de ontmoeting is de heer Bax.

- ADO Den Haag verzekerde zich afgelopen woensdag van lijfsbehoud. Zelf verloor men op bezoek bij PSV (5-0), Maar het verschil met nummer 16, VVV-Venlo, is vier punten en met nog één speelronde onoverbrugbaar geworden

- Kevin Visser is na zijn rode kaart in de slotfase tegen PSV geschorst. Daarnaast zijn Leeuwin en Kum door blessures niet inzetbaar.

- In dit seizoen scoorde ADO op eigen veld 19 keer. Hetzelfde aantal als De Graafschap.

- De Graafschap zorgde voor een unicum: het gelijke spel tegen Excelsior (2-2) was het eerste dit seizoen op De Vijverberg

- Dat Michael de Leeuw de laatste weken goed bezig is wordt bewezen dat hij momenteel clubtopscorer is met 8 doelpunten. Hij is Rydell Poepon gepasseerd, die al enige weken ‘droog staat.

- Rogier Meijer ontving tegen Excelsior zijn zevende waarschuwing, een aantal dat goed is voor een schorsing.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste ADO Den Haag – De Graafschap:
In september 2010 werd het uiteindelijk 2-2 in Den Haag. De Graafschap heel lang geen enkel zicht op deze puntendeling. Bulykin tekende al snel voor de 1-0. Kevin Visser werkte ver in de tweede helft de 2-0 binnen. Hugo Bargas scoorde hierna meteen de 2-1. Kort voor tijd scoorde de Argentijn met een omhaal de 2-2.

Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 17,71

Gelijkspel: 38,18

Nederlaag: 44,11

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X