Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Fränkel lijkt klaar bij De Graafschap

Fränkel lijkt klaar bij De Graafschap

De kans is klein dat Purrel Fränkel nog zal uitkomen in een wedstrijd van De Graafschap. De speler komt pas op 16 mei vrij na een celstraf vanwege een verkeersdelict.

Mocht De Graafschap dan nog in de race zijn voor het eredivisieschap, staan de laatste twee nacompetitieduels van 17 en 20 mei net voor de deur.

Trainer Richard Roelofsen beaamt dat de Amsterdammer waarschijnlijk niet meer in actie komt. "Het is een logische redenering. Purrel heeft dan een tijd niets gedaan. Maar eerst willen we een gesprek met hem en ook zijn verhaal horen. We weten nog niet alles namelijk."

Roelofsen ontving woensdag nog een sms van Fränkel die de ploeg succes wenste voor de belangrijke wedstrijd tegen Excelsior. "Dat vond ik wel heel mooi van hem in zo'n situatie. Ik heb ook een bericht teruggestuurd", zegt Roelofsen.

Het contract van de linksback loopt af bij De Graafschap. Fränkel gaf zelf al regelmatig aan dat hij bezig is aan zijn laatste jaar in het betaald voetbal. De kans dat De Graafschap hem nog een nieuwe aanbieding zal doen, lijkt zeer klein.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X