Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

In aanloop naar... FC Groningen-uit

In aanloop naar... FC Groningen-uit

In deze rubriek van www.superboeren.nl verzamelen we iedere week een aantal korte nieuwsfeiten die in verband staan met de komende wedstrijd.

- Het duel in de Euroburg staat onder leiding van scheidsrechter Kuipers. De assistenten van Kuipers zijn de heren Van Roekel en Zeinstra. Als vierde man is de heer Bekenbrede aangesteld.

- Na een sterke eerste seizoenhelft is FC Groningen weggezakt naar de dertiende plaats op de ranglijst.

- De vrije val is ingetreden na de winterstop. Coach Pieter Huistra ging met zijn ploeg elf keer onderuit in veertien wedstrijden.

- Bij FC Groningen zijn Ivens en Hiariej vanwege een schorsing niet van de partij.

- De Graafschap verloor vorige week op eigen veld van Heracles Almelo (2-3). De ploeg van Richard Roelofsen creëerde een grote hoeveelheid kansen, maar was ongelukkig in de afronding.

- Door zijn benutte penalty tegen Heracles zette Michael de Leeuw zich met zeven treffers naast Rydell Poepon op de topscorerlijst. Soufian El Hassnaoui zit het tweetal met zes treffers op de hielen.

- De waarde van Michael de Leeuw komt ook naar voren uit het aantal assists. Hier voert hij de lijst aan met zes.

- De Graafschap scoorde dit seizoen 28 maal in de Eredivisie. Vorig seizoen produceerden de Achterhoekers 31 treffers op het hoogste niveau.

- Er bestaat een apart abonnement voor het ontvangen van ons Dran! Magazine. Lees er alles over op dit formulier.

- SV Superboeren De Graafschap heeft momenteel ruim 1900 leden. Natuurlijk zijn we trots op dit aantal, maar we merken ook dat er veel supporters zijn die graag lid zouden willen worden. Dit kan heel eenvoudig. Vul daarvoor dit formulier en word lid van SV Superboeren De Graafschap.

- Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over.

- Zou u ook graag eens een uitwedstrijd van De Graafschap willen bezoeken? Er zijn nu meer mogelijkheden om u daarvoor op te geven. Lees er alles over in de rubriek busreizen op deze website.

- Deze website is nu ook via Twitter te volgen. Sluit je hierbij aan via: http://twitter.com/superboerennl

Laatste FC Groningen - De Graafschap:
Op 21 augustus 2010 stonden beide ploegen voor het laatst tegenover elkaar in de Euroborg. Het werd 2-1 voor de thuisploeg. In het duel trok scheidsrechter Liesveld al vroeg een lachwekkende rode kaart voor Jan-Paul Saeijs. Na een klein half uur stond het 2-0. De tien Superboeren speelden een ijzersterke tweede helft, waarin alleen Poepoen wist te scoren (68). Er waren nog riante kansen op de gelijkmaker, maar die viel niet.

Wat verwachten de deelnemers aan de Gelderesch Reizen Superboerenpoule (in %):

Overwinning: 9,08

Gelijkspel: 18,86

Nederlaag: 72,06

Wil je graag je eigen positie en score zoeken óf de prestatie van je team te weten willen komen, klik dan hier.

De inschrijving voor de Superboerenpoule van dit seizoen is gesloten. Maar lijkt het je leuk om volgend seizoen deel te nemen. Maak dan alvast een account aan.

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X