Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Richard Roelofsen wil op het randje spelen

Richard Roelofsen wil op het randje spelen

De Graafschap heeft donderdag tegen FC Utrecht weer een kans om de laatste plaats te verlaten. Excelsior verloor dinsdag van NEC.

"Je weet wat je concurrent gedaan heeft en kunt het jezelf wat makkelijker maken. Dit is een hele belangrijke wedstrijd, maar nog niet cruciaal", aldus trainer Roelofsen.

Tegen NEC maakten spelers soms domme overtredingen die ook kaarten opleverden. Zoals een rode kaart voor Lion Kaak. "We moeten op het randje spelen en de duels niet schuwen. Maar wel met verstand en niet op dertig meter van je doel", zegt Roelofsen.

De Graafschap verloor de laatste zes duels. Over de uitgestippelde tactiek tegen Utrecht laat Roelofsen zich voorzichtig uit. "Het is niet de bedoeling de boel open te gooien en alle risico's te gaan nemen. Maar wel dat we de dingen doen die we met elkaar afspreken en dat negentig minuten lang. Ik wil en verwacht dat we heel veel energie in de wedstrijd stoppen en het publiek laten zien dat we willen winnen."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

MVV Maastricht

MVV Maastricht

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 4 december, aanvang 18:45 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter


Stop schelden met Kanker