Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De winnaars De Grote PaasPrijsvraag 9 april

De winnaars De Grote PaasPrijsvraag 9 april

Vraag 1

SV Superboeren De Graafschap is voortdurend bezig om het ledenbestand uit te breiden. Hierin worden wij gesteund door onze sponsor Menzis. Maar ook op de Open Dag werven wij leden. Het afgelopen jaar zijn er op de Open Dag ruim 50 nieuwe leden bijgekomen. De laatste jaren zijn we gegroeid van ruim 1.700 leden naar bijna 1.950 leden. Het streven is dit jaar lid nummer 2.000 te mogen verwelkomen. Op dit moment hebben wij 1.948 leden. Het juiste antwoord op vraag 1 is C.

 Vraag 2

In het D’RAN! MAGAZINE is “Uitspraken van De Graafschapspelers in de media” een vast onderdeel. In uitgave nr. 2 van januari wordt een uitspraak van Vito Wormgoor uit VI geciteerd. “Spelen in een musical is echte topsport, nog wel meer dan voetbal” De broer van Vito speelt in musicals. Antwoord 2. A is het juiste antwoord.

De winnaars

Uit de vele goede inzendingen zijn twee winnaars geloot die ieder 2 kaarten en 10 consumptie bonnen ontvangen voor de wedstrijd De Graafschap – Excelsior op zaterdag 2 mei. Deze kaarten geven toegang tot de Business Club van De Graafschap en de bijbehorende tribune. De consumptiebonnen kunnen gebruikt worden in de Business Club.

De winnaars van 9 april van de Grote PaasPrijsvraag zijn:

- Stefan Remmelink uit Hengelo (GLD)

- Maurice Visser uit Zevenaar

De winnaars ontvangen een bevestiging. Op vertoon van deze bevestiging met legitimatie kunnen zij vanaf 1 uur voor aanvang van de wedstrijd de kaarten en consumptiebonnen afhalen bij het home van de SV Superboeren De Graafschap onder de Spinnenkoptribune.

Er kan niet gecorrespondeerd worden over de uitslag van de prijsvraag. De prijzen kunnen niet geruild worden en of ingewisseld worden voor geld. Bestuursleden en het webteam van de SV Superboeren De Graafschap zijn uitgesloten van deelname.

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende wedstrijd is vrijdag 19 april. Om 20:00 uur start het uitduel bij Roda JC.

Vrijdag 26 april wacht om 20:00 uur op stadion De Vijverberg de ontmoeting met MVV Maastricht.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X