Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Purrel Fränkel bij degradatie liever naar topklasser

Purrel Fränkel bij degradatie liever naar topklasser

Purrel Fränkel denkt alleen aan een langere profloopbaan als hij volgend seizoen actief kan zijn op het hoogste niveau. De verdediger, in het bezit van een aflopend contract bij De Graafschap, heeft geen zin in de Jupiler League.

"Een stap terug naar de Jupiler League wil ik niet maken", zegt de 35-jarige linksback in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Financieel gezien is die competitie niet aantrekkelijk voor me. Dan ga ik liever bij een topklasser of hoofdklasser in de buurt van mijn woonplaats Amsterdam voetballen. Dan houd ik ook veel meer tijd over voor mijn gezin."

Fränkel, bezig aan zijn negende seizoen in dienst van De Graafschap, sluit een nieuwe club in de Eredivisie niet uit. "Daar sta ik absoluut voor open. Mijn contract loopt af en als een club uit het hoogste niveau zich meldt, ga ik daar zeker over nadenken. Ik denk dat ik nog fit genoeg ben om voor een club van waar de te zijn."

"Ik zie het wel. De komende weken zal ik er eerst nog alles aan doen om De Graafschap voor degradatie te behoeden", aldus Fränkel.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Jong Ajax

Jong Ajax

Vrijdag 11 december, aanvang 21:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter


Stop schelden met Kanker