Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Steve De Ridder: 'Situatie De Graafschap doet me pijn'

Steve De Ridder: 'Situatie De Graafschap doet me pijn'

Steve De Ridder doet het uitstekend met Southampton. De aanvaller, vorig seizoen nog actief op De Vijverberg, staat met zijn club eerste in de Championship. Toch volgt hij zijn oude club ook nog.

Promotie naar de Premier League lonkt voor De Ridder en de zijnen. "We moeten nog zeven wedstrijden deze lijn doortrekken om kampioen te worden", zegt hij tegen VoetbalPrimeur. "Binnenkort spelen we een levensbelangrijke wedstrijd tegen onze rechtstreekse concurrent Reading, dus als we daar kunnen winnen, komt de titel heel erg dichtbij."

"Niemand had hier een seizoen als dit verwacht. We voetballen heel relaxed zonder druk van bovenaf of van de supporters. Maar het zou toch een teleurstelling zijn mochten we nu niet promoveren", aldus de Belg. "Na dit jaar heb ik nog een contract voor twee jaar. Het zou fantastisch zijn om met deze club te promoveren en te kijken wat de Premier League brengt."

"Want laten we eerlijk zijn, er kunnen niet veel Belgen zeggen dat ze ooit in de Premier League gespeeld hebben. Dit is iets uniek en ik wil dan ook volop mijn kans gaan", zegt de aanvaller, die zijn oude club De Graafschap nog altijd volgt. "Het doet me pijn om te zien dat het daar niet goed gaat."

"De laatste twee jaar dat ik er zat hadden we echt iets opgebouwd en het was een hele mooie tijd voor mij. Het is heel naar dat ze vanonder bengelen. Ik hoop dat ook zij via de play-offs nog in de Eredivisie kunnen blijven, want daar horen ze thuis", besluit De Ridder.

Bron: voetbalprimeur.nl

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X