Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Superboeren op bezoek bij MSV Duisburg (foto's)

Superboeren op bezoek bij MSV Duisburg (foto's)

De SV Superboeren De Graafschap heeft op zondag 18 maart een bezoek gebracht aan MSV Duisburg. Sinds enige tijd bestaat er een vriendschapsband tussen beide Supportersverenigingen. En nadat zij in februari al te gast waren op De Vijverberg, werden wij ditmaal in Duisburg ontvangen.

Het gezelschap verplaatste zich met de spelersbus naar de Duitse stad. Daar aangekomen werden we voor het stadion opgevangen door leden van fanclub ‘In aeternum navitas’. Een uiterst gastvrije ontvangst.

Wat volgde was een uitgebreide rondleiding door de voetbaltempel van Duisburg (capaciteit 31.000 plaatsen). Een fraai stadion! Ook werd er nog een aantal souvenirs uitgewisseld en werd natuurlijk de wedstrijd MSV Duisburg -  VfL Bochum bijgewoond. Door een late 2-1 bleven de drie punten in Duisburg.

Onze mascotte Guus was ook mee op de trip en trof in Duisburg zijn collega-Zebra  Ennatz. Tijdens de wedstrijd vermaakten ze beiden het publiek, dat voor een fantastische sfeer zorgde.

Van deze dag is een fraaie fotoreportage gemaakt. Deze is inmiddels terug te vinden in ons fotoalbum (foto’s Johan Wissink).

We vonden nog een ander mooi artikel over ons bezoek (in het Duits).

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X