Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Superboeren op bezoek bij MSV Duisburg (foto's)

Superboeren op bezoek bij MSV Duisburg (foto's)

De SV Superboeren De Graafschap heeft op zondag 18 maart een bezoek gebracht aan MSV Duisburg. Sinds enige tijd bestaat er een vriendschapsband tussen beide Supportersverenigingen. En nadat zij in februari al te gast waren op De Vijverberg, werden wij ditmaal in Duisburg ontvangen.

Het gezelschap verplaatste zich met de spelersbus naar de Duitse stad. Daar aangekomen werden we voor het stadion opgevangen door leden van fanclub ‘In aeternum navitas’. Een uiterst gastvrije ontvangst.

Wat volgde was een uitgebreide rondleiding door de voetbaltempel van Duisburg (capaciteit 31.000 plaatsen). Een fraai stadion! Ook werd er nog een aantal souvenirs uitgewisseld en werd natuurlijk de wedstrijd MSV Duisburg -  VfL Bochum bijgewoond. Door een late 2-1 bleven de drie punten in Duisburg.

Onze mascotte Guus was ook mee op de trip en trof in Duisburg zijn collega-Zebra  Ennatz. Tijdens de wedstrijd vermaakten ze beiden het publiek, dat voor een fantastische sfeer zorgde.

Van deze dag is een fraaie fotoreportage gemaakt. Deze is inmiddels terug te vinden in ons fotoalbum (foto’s Johan Wissink).

We vonden nog een ander mooi artikel over ons bezoek (in het Duits).

Volgende wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zondag 30 januari, aanvang 16:45 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

I.v.m. aangescherpte coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk een wedstrijd te bezoeken. 

Boerenwiesheid

Wat mis jij in de SPRBR shop?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter