Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

KNVB deelt boete uit aan De Graafschap

KNVB deelt boete uit aan De Graafschap

De tuchtcommissie van de KNVB heeft De Graafschap een boete opgelegd. Het gaat om een bedrag van 20.000 euro waarvan 10.000 voorwaardelijk voor niet speelklaar hebben van het veld op 5 februari.

Toen kon op De Vijverberg in Doetinchem het duel met FC Twente niet gespeeld worden vanwege een deels bevroren grasmat. De aanklager van het betaald voetbal kwam eerder al met dezelfde sanctie, die dus nu door de tuchtcommissie is overgenomen.

De Graafschap is teleurgesteld en vindt dat zij een bovengemiddelde inspanning heeft geleverd. Zo plaatste de club onder meer een tent over het veld waarin hete lucht werd geblazen. Ook werd de veldverwarming dagen van te voren aangezet. De clubleiding zegt verder dat de doelgroep (supporters en sponsors) ernstig geschaad worden bij het spelen van wedstrijd onder extreme temparaturen van -15 graden en lager. Of De Graafschap in beroep gaat tegen de uitspraak van de tuchtcommissie, is nog niet bekend.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Dinsdag 26 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter