Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

De Graafschap in de markt voor Reza Ghoochannejhad

De Graafschap in de markt voor Reza Ghoochannejhad

Reza Ghoochannejhad heeft geen klagen over belangstelling uit de Eredivisie. NEC, Roda JC en De Graafschap hebben interesse in de 24-jarige spits van Sint-Truiden.

Ghoochannejhad strijdt met Sint-Truiden nog tegen degradatie uit de Belgische Eerste Klasse. De spits scoorde in de eerste helft van de competitie tien keer voor De Kanaries, maar werd daarna geveld door een buikspierblessure. Nu hij hersteld is, hoopt hij de club via de playoffs te behoeden voor degradatie.

Dat de wegen van de club en de Nederlander van Iraanse komaf – hij heeft nog een contract tot 2014 – na de zomer scheiden is wel duidelijk. 'Ik zal tot het eind van het seizoen alles geven voor deze club, maar daarna hoop ik een stap omhoog te kunnen maken', zegt Ghoochannejhad.

'Ik heb geen clausule in mijn contract, maar het is ook niet zo dat de club kan vragen wat het wil. Daar zijn in België wetten voor. Maar de club zal niet moeilijk doen, ik heb een warme band met de mensen hier.' (

Bron vi.nl (Anton Lippold en Marco Timmer)

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

sc Heerenveen

sc Heerenveen

Zaterdag 15 augustus, aanvang 16:30 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker