Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Wormgoor: ADO Den Haag is een stap hogerop

Wormgoor: ADO Den Haag is een stap hogerop

Vito Wormgoor verlaat aan het eind van dit seizoen De Graafschap. De centrale verdediger tekent een contract voor vier jaar bij ADO Den Haag. De 23-jarige Wormgoor benadrukt dat er nog niets definitief op papier staat, maar wel dat alle partijen tot een akkoord zijn gekomen.

"Iedereen wil hogerop en dit is een stap omhoog vind ik. ADO Den Haag heeft een goede selectie en spreekt mij aan als club. Bovendien geldt ADO als een echte volksclub", zo legt Wormgoor zijn keuze uit.

Bij De Graafschap tekende Wormgoor dit seizoen nog voor vier jaar bij. "Misschien wel vreemd, maar er stonden ook duidelijk een paar clausules in. Gelukkig zijn we er samen goed uitgekomen. Bij De Graafschap zie ik niet veel mogelijkheden om door te groeien. Het gekwakkel met het stadion is daar helaas een voorbeeld van. Als dat er wel was gekomen, lag het allemaal toch wat anders denk ik. Maar mijn gevoel voor de club wordt niet anders. De Graafschap is een mooie club."

Wormgoor liet verder nog weten dat hij goed herstelt van een lichte blessure in het bovenbeen. "Donderdag zijn we vrij, maar train ik zelf wel. Het gaat de goede kant op en de kans is heel groot dat ik de wedstrijd van zondag tegen Vitesse ga halen."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

FC Dordrecht

FC Dordrecht

Maandag 4 december, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Vrijdag 8 december speelt De Graafschap een thuiswedstrijd tegen Cambuur (20:00 uur).

Volg ons op Instagram en X (Twitter)

Volg ons op Social Media:

Instagram X (Twitter)