Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Derby leeft bij fans De Graafschap

Derby leeft bij fans De Graafschap

De Gelderse derby zondag in GelreDome tussen Vitesse en De Graafschap leeft bij de Achterhoekse fans. "Zeker na de zege bij Roda JC zien we de vraag toenemen. Op dit moment zitten we op zeven bussen. Dat zijn tussen de 400 en 500 kaarten. Als supporters een registratie voor uitduels hebben, kunnen ze tot vrijdag een kaartje kopen", zegt manager communicatie Teloh.

Vorig seizoen betaalden de spelers reis voor de supporters tijdens een speciale actie en zat het uitvak van Vitesse helemaal vol. Twintig bussen vervoerden de fans van Doetinchem naar Arnhem.

Het duel in GelreDome eindigde toen in 2-0 voor Vitesse. De Graafschap kreeg toen grote kansen op een goed resultaat, maar vooral Bargas liet ze liggen. In Doetinchem werd het eerder dit seizoen 0-1 door een goal van Bony.

Van de dertien ontmoetingen won Vitesse negenmaal. Twee keer speelden beide ploegen gelijk. Vitesse won in 2012 alleen nog maar van NAC (0-1). De Graafschap staat op de ranglijst voorlaatste, maar versloeg vorige week Roda JC.

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

NEC Nijmegen

NEC Nijmegen

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 16 september, aanvang 20:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Twitter en Facebook

Volg ons op Twitter en FacebookStop schelden met Kanker