Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Leeds United heeft Dulee Johnson op proef

Leeds United heeft Dulee Johnson op proef

De Graafschap nam enkele maanden geleden per direct afscheid van Dulee Johnson, die betrokken raakte bij een auto-ongeluk en vervolgens zou hebben geweigerd om mee te werken aan een alcoholcontrole. Leeds United, de nummer tien van de Championship, heeft de middenvelder op proef.

Johnson zou op zondag 2 oktober in de buurt van Nijmegen een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt. Op een rotonde reed de middenvelder rechtdoor en ramde een kunstwerk. Ofschoon Johnson beweerde dat iemand anders achter het stuur zat, ontbond de Achterhoekse club per direct het contract met Johnson, die vorig jaar zomer voor één seizoen tekende bij De Graafschap.

In het verleden was Johnson al in opspraak geweest bij een verkrachtingszaak, maar daarvan werd hij vrijgesproken. De komst van 27-jarige Zweedse Liberiaan naar Doetinchem was ook sportief geen succes. Hij stond alleen tijdens het bekerduel met FC Utrecht in de basis. Tijdens competitieduels begon de Afrikaanse bad boy steeds op de bank en kreeg hij nauwelijks speeltijd.

Bron: Voetbalzone.nl

Volgende wedstrijd De Graafschap

Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 19 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

De eerstvolgende thuiswedstrijd is vrijdag 12 april. Om 20:00 uur start de ontmoeting tegen Telstar.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X