Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Vroomans wil jeugd uitbreiden

Vroomans wil jeugd uitbreiden

Roland Vroomans is achter de schermen al druk bezig met de toekomst van De Graafschap. Ongeveer twee dagen per week bekijkt Vroomans als technische manager welke richting de club in zijn ogen op moet.

De technisch manager begint officieel op 1 april, maar heeft al een aantal gesprekken met scouts en jeugdtrainers achter de rug. "Ik ben mezelf aan het inwerken en voer inderdaad al verschillende gesprekken. Ik heb het gevoel dat er nog veel te winnen valt, maar dat is tegelijkertijd ook de uitdaging."

Vroomans, die bij De Graafschap verkozen werd boven Jurrie Koolhof, vindt bijvoorbeeld uitbreiding van de jeugd noodzakelijk. "Aan de onderkant met de E en F-jeugd. Die vallen nu niet binnen onze Stichting en zijn dus geen lid van de club. Als je instroom eerder begint, kun je ze ook eerder vormen. Die bevestiging heb ik ook gekregen toen ik met de jeugd van PSV en in Rusland werkte. Ook richting de concurrentie om je heen is dat beter."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Dinsdag 1 september, aanvang 00:00 uur

Kantineverbouwing: € 150.000

€ 125.000

Om de verbouw en uitbreiding van de Supporterskantine te kunnen realiseren kunnen we niet zonder jullie donatie.

Kaartverkoopinfo komende duels

Voor thuis- en uitwedstrijden van De Graafschap zijn op verschillende manieren toegangskaarten verkrijgbaar. Hier leest u er alles over. Meer

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram, Twitter en Facebook

Volg ons op Instagram-Twitter-Facebook


Stop schelden met Kanker