Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Nieuw vertrouwen voor Soufian El Hassnaoui

Nieuw vertrouwen voor Soufian El Hassnaoui

Een van de spelers die nieuw vertrouwen krijgt bij De Graafschap is Soufian El Hassnaoui. Als aanvallende middenvelder krijgt hij een basisplaats tegen Roda JC. Onder de vorige trainer Andries Ulderink zat El Hassnaoui de afgelopen maanden vooral op de bank.

"Deze trainers (Roelofen en Vreman, red) kennen mij al jaren vanuit de jeugd en weten wat ik kan. Hopelijk groeien daarom ook mijn kansen om wat meer te spelen. Maar zeker is nog niets. Je kan wel zien dat ik een kans maak", beaamt El Hassnaoui.

De Marokaan wil niet ingaan op de trainerswissel. Wel vertelt hij iets over de afgelopen dagen waarin Roelofsen Ulderink opvolgde als hoofdcoach. "Er is duidelijkheid geschept wat het doel is en wat voor elkaar gedaan moet worden. Niet dat er onder Andries geen duidelijkheid was, maar het moest er nog even ingestampt worden. De tijd is gekomen dat we meer dan ooit één team moeten uitstralen en nog harder moeten knokken."

Volgens El Hassnaoui is de groep uit op eerherstel. "Tegen VVV was echt een schandalige vertoning. We willen laten zien dat we meer in onze mars hebben. Dat moet gewoon. Ik ben positief gestemd. Via de nacompetitie blijft De Graafschap in de eredivisie."

Overigens meldt de aanvaller zich na het duel met Roda JC bij de nationale ploeg van Jong Marokko. Op 28 februari maakte El Hassnaoui deel uit van de selectie die in Marokko een oefeninterland speelt tegen Vitesse. Saillant detail is dat El Hassnaoui met De Graafschap op zondag 4 maart Vitesse opnieuw tegenkomt in stadion Gelredome.

Bron: Omroep Gelderland

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Vrijdag 26 juli, aanvang 00:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X