Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Superboerenpoule: inschrijving in volle gang

Superboerenpoule: inschrijving in volle gang

Ook dit seizoen mag en zal de Superboerenpoule niet ontbreken. Het is de negende achtereenvolgende editie van de voorspellingscompetitie. Vanaf dit seizoen kent het spel een aantal nieuwe mogelijkheden. Inmiddels hebben zich al 775 deelnemers aangemeld.

Aanmelden kan snel en simpel via www.superboeren.nl/pool

Klik direct voor het aanmaken van een account op: Gratis aanmelden

Meedoen als team

Dit is één van de nieuwe mogelijkheden in de Superboerenpoule van dit seizoen. Nadat je jezelf hebt aangemeld als deelnemer aan de Superboerenpoule, is het mogelijk een eigen team op te richten. Zo kun je dus met vrienden, familie, collega’s een team vormen en elkaars scores volgen. Ook wordt er een teamscore berekend. Gratis aanmelden

Het starten van een team

Een team kent maximaal elf deelnemers. Teamleden nodig je uit door het sturen van een e-mail. Voorwaarde is wel dat de personen die je aan je team zou willen toevoegen, zich reeds hebben aangemeld als deelnemer en hebben aangegeven beschikbaar te zijn voor een team.

Blijf op de hoogte

Als deelnemer kunt u aangeven, graag op de hoogte te willen worden gehouden van ontwikkelingen binnen de Superboerenpoule.

Account

Zodra de inschrijving voor de Superboerenpoule van dit jaar geopend is, is het mogelijk om een account aan te maken. Overeenkomstig met regelgeving zal je het account moeten bevestigen met een e-mail, welke je van ons zult ontvangen. Je account zal voor de komende seizoenen behouden blijven.

Met je account kun je

-    Je voorspellingen eenvoudig en snel invoeren
-    Een team vomeren;
-    Familie, vrienden, collega uitnodigen in je team;
-    Aangeven of je op de hoogte wil blijven;
-    Aangeven of je zelf beschikbaar bent voor een team.

Online aanmelden

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze nieuwe mogelijkheden, vragen we je om je online aan te melden als deelnemer. Alleen dan kun je bijvoorbeeld een eigen team samenstellen. Gratis aanmelden

Ook dit jaar is de tijd erg kort om alle papieren aanmeldingen van de Open Dag te verwerken. We zullen er dit jaar dan ook maar een beperkt aantal uitgeven. Je kunt van alle nieuwe mogelijkheden gebruik maken wanneer je je online aanmeldt. Gratis aanmelden

Puntentelling en periode

De puntentelling blijft in de vernieuwde Superboerenpoule onveranderd. Voor het juist voorspellen van de Toto-uitslag, verdien je 5 punten; voor het juist voorspellen van de score van thuis- en/of uitclub, verdien je 2 punten. Per speelronde is het maximaal aantal te verdienen punten dus 9. Wie vooraf ook de uiteindelijke juiste eindpositie van De Graafschap wist te voorspellen, verdient nog eens 15 extra punten.

Ook deze jaargang ontbreken de periodes niet. Vier periodes zullen uit zes wedstrijden bestaan, en twee periode bevatten vijf duels. De puntentelling wijkt niet af van die uit de reguliere stand. De 15 extra punten worden niet meegeteld in één van de periodes.

Aanmelden kan snel en simpel via www.superboeren.nl/pool

Klik direct voor het aanmaken van een account op: Gratis aanmelden

Vragen

Wanneer u vragen heeft, kijk dan eerst bij de Superboerenpoule FAQ's. Staat het antwoord er niet tussen, mail uw vraag dan naar poule@superboeren.nl.

Gerelateerde nieuwsberichten

Laatste wedstrijd De Graafschap

ADO Den Haag

ADO Den Haag

De Graafschap

De Graafschap

Zaterdag 18 mei, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duel

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Het speelschema van het volgende seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie zal op een later moment kenbaar gemaakt worden.

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X