Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Meijer: wij hebben zelf ook gefaald

Meijer: wij hebben zelf ook gefaald

De spelers van De Graafschap zijn zondagmiddag door directeur Bloemers op de hoogte gebracht van het directe vertrek van trainer Andries Ulderink.

"Een enorme teleurstelling. Wij hebben ook zelf gefaald. Aan de andere kant weet je dat dit gebeurt in het voetbal. De club wil het laatste middel aangrijpen om degradatie te voorkomen", reageert Rogier Meijer.

Of de vraag of er nog voldoende chemie was, gaat Meijer niet diep in. "In een groep zijn er altijd spelers die minder hebben met een trainer. Maar na de winterstop kwamen we beter aan het voetballen. En tegen VVV was er voor rust niet zo veel aan de hand. In de tweede helft stort alles als een kaartenhuis in elkaar. Als Guus Hiddink voor de groep had gestaan, hadden we niet anders gespeeld denk ik."

Meijer kan ook niet veel zeggen over de opvolging. "Maar ik heb wel begrepen dat er niemand van buitenaf komt. En we hebben twee assistenten waarvan Richard Roelofsen inderdaad het papiertje heeft. Wij weten als spelers ook niet meer. Dinsdag trainen we pas weer."

De Graafschap brak de afgelopen jaren vaak tussentijds met een trainer. Meijer weet dat als geen ander. "Het hoort een beetje bij deze club. Het budget is niet al te groot, maar de verwachtingen zijn vaak wel hoog."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

PEC Zwolle

PEC Zwolle

De Graafschap

De Graafschap

Dinsdag 26 oktober, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

De Graafschap - ADO Den Haag (vrijdag 29 oktober). Kijk hier voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd.

Bezoekers hebben toegang tot deze wedstrijd i.c.m. een coronatoegangsbewijs.

Boerenwiesheid

Waarmee zou jij de horeca graag uitgebreid zien?

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter