Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Richard Roelofsen: compact spelen bij PSV

Richard Roelofsen: compact spelen bij PSV

Richard Roelofsen leidde vrijdag de training van De Graafschap. Hoofdtrainer Andries Ulderink lag ziek in bed, maar de Aaltenaar zal volgens Roelofsen zondag gewoon aanwezig zijn bij PSV.

De assitent-coach hoopt dat de selectie vertrouwen heeft geput uit de puntendeling twee weken geleden bij NAC Breda. "We moeten de lijn doortrekken van die wedstrjd. Zorgen dat je zeker niet wordt afgeschoten, maar juist het goede gevoel van NAC nu vasthouden. Je weet bij PSV dat je wordt teruggedrongen. Ze hebben natuurlijk meer kwaliteit, maar kansloos ben je nooit. We proberen ons eigen spel te spelen en de kwaliteiten die wij hebben naar boven te krijgen en te benutten."

Volgens Roelofsen is het verhaal simpel. "Compact spelen en elkaar steunen. Je hebt elkaar nodig. Op de training zag ik nog te vaak dat jongens uit de organisatie liepen omdat ze te gretig zijn, maar je moet dicht bij elkaar blijven. Waar je op het veld staat, maakt dan helemaal niet zoveel uit", zegt de voormalig spits die onlangs nog voor vier jaar bijtekende in Doetinchem.

Roelofsen, vorig seizoen nog geruime tijd hoofd opleidingen, liet weten dat Vermouth kan rekenen op een basisplaats. "Ziguy viel helaas weg met liesklachten. Dan wordt de kans voor Gil alleen maar groter. Een speler die sterk aan de bal is en ons zeker in aanvallend opzicht verder kan helpen."

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

Jong AZ

Jong AZ

De Graafschap

De Graafschap

Maandag 3 april, aanvang 20:00 uur

Kaartverkoopinfo komende duels

Kijk hier voor informatie m.b.t. de kaartverkoop voor de volgende wedstrijd(en):

Maandag 3 april (20:00 uur) speelt De Graafschap een uitwedstrijd tegen Jong AZ.

Overzicht kortingen met uw ledenpas

Volg ons op Instagram en Twitter

Volg ons op Social Media:

Instagram Twitter