Superboeren.nl | Officiële website van SV Superboeren De Graafschap
Postbus 392, 7000 AJ Doetinchem | Lid worden?

Gil Vermouth past zich snel aan

Gil Vermouth past zich snel aan

Gil Vermouth speelt zaterdagmiddag in Aalten voor het eerst in het shirt van De Graafschap. De 26-jarige middenvelder werd maandag gehuurd van FC Kaiserslautern.

"Ik ben opgevangen door een leuke groep. De trainingen zijn goed, want alles gaat met de bal. Ik houd van combinatievoetbal over de grond. Dat is mijn type spel", zegt de Israelier.

In 2009 speelde zijn landgenoot Ben Sahar een half jaar bij De Graafschap. "Hij vertelde mij goede dingen en adviseerde deze stap te nemen. Wij spelen samen in de nationale ploeg."

"Natuurlijk zie ik het als mijn taak deze club in de eredivisie te houden. Dat is het doel waar we samen voor gaan. Toen ik de stand bekeek zag ik dat De Graafschap bijna laatste staat. Maar de kwaliteit die ik om me heen zie, bevalt me. Het niveau vind ik hoog."

Vermouth laat weten dat de kou hem niet deert. "Nee hoor, ik ben natuurlijk in Duitsland ook wel wat gewend. En in 2007 heb ik nog een jaar bij AA Gent in Belgie gespeeld. Ik was eens met Hapoel Tel Aviv voor de Europa League in Kazan in Rusland. Toen was het -20 graden, maar het voelde nog kouder. Een nachtmerrie was dat", glimlacht de nieuwe aanwinst van De Graafschap.

Bron: Omroep Gelderland

Gerelateerde nieuwsberichten

Volgende wedstrijd De Graafschap

De Graafschap

De Graafschap

Al Nasr

Al Nasr

Zaterdag 20 juli, aanvang 14:00 uur

Boerenwiesheid

Welk nieuw wedstrijdshirt ga jij kopen voor seizoen 2024-2025?

Volg ons op Instagram en X

Volg ons op Social Media:

Instagram X